Distribuitori si instalatori

Cautam colaboratori pentru distributie si instalare echipamente de filtrare si tratare apa potabila. Dorim sa ne extindem reteaua de parteneri si sa va oferim oportunitați de afaceri avantajoase. Iata cum putem lucra impreuna:


1. Produse pentru filtrarea si tratarea apei:

Suntem mandri sa oferim o gama larga de produse pentru filtrarea apei, de la filtre de apa la sisteme de tratare a apei, la cele mai inalte standarde de calitate. Colaborand cu noi, veți putea sa oferiți clienților dvs. produse fiabile si eficiente.


2. Discount-uri in funcție de cantitate:

Pentru a va rasplati afacerea si loialitatea, oferim discount-uri competitive in funcție de cantitatea de produse achiziționata si rulajul anual. Cu cat faceti mai multe comenzi cu noi, cu atat veți economisi mai mult.


3. Asistența tehnica si resurse profesionale:

Colaborarea cu noi inseamnă ca aveti acces la resurse si asistența tehnica de inalta calitate. Suntem aici sa va ajutăm sa va consiliați clienții si sa le oferiți soluții optime pentru nevoile lor de filtrare a apei.


4. Oportunități de creștere a afacerii:

Colaborarea cu noi vă poate ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă extindeți baza de clienți. Ne bucurăm să vă oferim oportunități pentru a vă crește afacerea și pentru a obține succesul pe termen lung.


Dacă sunteți un distribuitor sau un instalator profesionist interesat să colaboreze cu noi, vă rugăm să ne contactați prin email la contact@sisteme-de-filtrare.ro. Suntem bucuroși să discutăm detaliile colaborării și să vă oferim mai multe informații despre produsele noastre și condițiile noastre de colaborare. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a aduce soluții de filtrare a apei de cea mai înaltă calitate clienților noștri.