Filtru pentru sedimente cu spalare automata, Infinity A 3/4-1.1/4", filtrare la 90 de microni

 • 3.570,00lei
  • Stoc epuizat
  • Producător: BWT
  • Cod produs: 10194

  Filtrul de apa BWT Infinity A 3/4-1.1/4" ofera protectie pentru sistemele de instalatii sanitare si echipamentele conectate la acesta impotriva solidelor in suspensie. In ciuda dimensiunilor reduse, are o suprafata mare de filtrare, asigurand astfel o eficienta ridicata a functionarii. Este usor de utilizat datorită butonului rotativ si poate fi usor spalat cu mana.

  Beneficiile filtrului pentru sedimente BWT Infinity A 3/4-1.1/4":
  – Este potrivit pentru filtrare de uz casnic si la scara medie
  – Este un filtru de apa compact, care poate fi curatat prin spalare inversa
  – Are o suprafata mare de filtrare
  – Este optim pentru a fi instalat direct in conducta
  – Are conexiune filetata externa
  – Este dotat cu un buton rotativ pentru spalare inversa
  – Carcasa transparenta transparente in care se regaseste cartusul filtrant
  – Poate fi instalat orizontal sau vertical

  Produsele BWT sunt cunoscute si recunoscute in intreaga lume inca de la infiintarea companiei in anul 1990. Obiectivul companiei este de a produce soluții de tratare a apei care sa ofere un nivel ridicat de igiena si siguranța, fiind in acelasi timp economic si ecologic. Sunt producatori de produse de tratare a apei, sisteme de purificare a apei pentru multe aplicații, cum ar fi piscine, echipamente de aer condiționat și umidificare, apa potabila, apa farmaceutica și de proces, apa pentru cazane de incalzire si pentru circuite de apa rece.

  Apa rece de la robinet din instalația noatra ar trebui sa treaca printr-un proces indelungat de curațare inainte de a intra in casa noastra. Cu toate acestea, această apa, datorita conductelor prin care ajunge in gospodaria noastra, poate conține mulți contaminanți. Pentru a impiedica aceste solide suspendate, particule de nisip, eventual calcar și bucați de rugina sa ajunga la aparatele și robinetele noastre de uz casnic, se recomanda instalarea unor dispozitive de filtrare a apei in gospodaria noastra.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun