Set de 3 cartuse, Ecosoft CMV3ECOEXP, cu polipropilena, dedurizare si carbune bloc

 • 58,00lei
  • Stoc epuizat
  • Producător: Ecosoft
  • Cod produs: CMV3ECOEXP

  Set de 3 cartuse de schimb cu rasina ecomix pentru dedurizare, compatibile cu sistemele de filtrare cu carcase de 10″. De asemenea, acest set de cartuse se potriveste perfect si cu majoritatea sistemelor de osmoza inversa.

  Dimensiunile exacte ale acestor cartuse sunt: 9 7/8” x 2 1/2” (25 cm x 6,5 cm). Sunt compatibile perfect cu carcasele de filtrare clasice de 10″.

  Acest set contine urmatoarele 3 cartuse:
  1. Cartus din polipropilena pentru sedimente mai mari de 1 micron. Acest cartus filtreaza sedimentele mari precum nisipul, rugina, pamantul si alte impuritati cu diametrul mai mare de 1 micron.

  2. Cartus pentru de durizare cu rasina Ecomix schimbatoare de ioni care dedurizeaza apa si reduce concentratia de fier, mangan, amoniu si materii organice.

  3. Cartus din carbune activat bloc. Acest cartus elimina eficient clorul si compusii lui, imbunatatind de asemenea gustul si mirosul apei. Este un cartus de baza intr-un sistem de filtrare a apei potabile.

  Acest set de cartuse se schimba o data la 6-9 luni, sau in functie de calitatea apei filtrate. Capacitatea maxima de filtrare este de 1500 de litri. In cazul in care debitul este usor diminuat, va recomandam inlocuirea cartusului din PP (pentru sedimente) mai repede.

  Setul de 3 cartuse este compatibil si cu sistemul in 3 trepte Ecosoft FMV3ECOEXP.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun