Filtru anticalcar ecologic, Ecosoft Ecozon 200, pentru bolier si centrala

 • 72,90lei

  150,00lei

  • Stoc epuizat
  • Producător: Ecosoft
  • Cod produs: FOSE200ECOEXP

  Ecosoft EcoZon200 este un filtru anticalcar ecologic care va protejeaza boilerul sau centrala termica impotriva depunerilor de calcar.

  Depunerile de calcar din interiorul electrocasicelor le ingreuneaza functionarea si creste consumul de energie. In unele cazuri aceste chiar sunt distruse complet fara posibilitatea de a se repara.

  Particulele speciale ecologice cresc si eficienta detergentului cu pana la 30% si de asemenea reduc consumul de energie electrica cu pana la 40%. In plus, avantajul major este ca acest filtru prelungeste viata boilerului de incalzit apa sau centralei termice.

  Avantajele acestui filtru:
  – filtreaza pana la 20.000 de litri de apa.
  – nu contine polifosfati (care sunt daunatori mediului inconjurator)
  – protejeaza boilerul si centrala termica.
  – reduce consumul de electricitate cu pana la 30%

  Cum functioneaza?
  Acest filtru nu dedurizeaza apa dar este foarte eficient in protejarea echipamentelor prin cele 3 actiuni ale sale:
  1. Previne formarea de noi depuneri de calcar
  2. Distruge depunerile de calcar existente spargandu-le in bucati mici
  3. Impiedica cristalele de calcar sa se lipeasca de piesele masinii de spalat

  Acest filtru nu contine fosfati sau polifosfati. El este format doar din materiale ecologice care nu dauneaza organismului sau mediului inconjurator.

  Se inlocuieste rezerva de materie ecologica dupa ce aceasta s-a consumat. De asemenea se recomanda inlocuirea cristalelor ecologice o data la 6 luni.

  Are conexiune standard de 1/2″ si se insurubeaza inaintea alimentarii boilerului sau centralei termice. Acesta este echipat si cu un postfiltru care impiedica particulele cristalelor sa parseasca filtrul. De asemenea contine si un suport de perete si o cheie de strangere.

  ATENTIE! Acest filtru se foloseste doar la boilerul sau centrala termica pentru apa rece menajera (+4 … +30 grade Celsius). Nu consumati apa tratata.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun