Filtru de apa pentru blat, 1 cartus, culoare albastra

 • 177,31lei
  • Stoc epuizat
  • Producător: Ecosoft
  • Cod produs: FMV1BOBOEXP

  Sistemul de filtrare BOB BLUE este un filtru de apa care se instaleaza usor, pe blatul mobilei din bucatarie. Acesta se alimenteaza direct de la bateria curenta a chiuvetei dvs. Este fabricat din materiale certificate si sigure pentru sanatate.

  Este un sistem compact, simplu si reprezinta o solutie buna pentru a obtine apa curata.

  Filtrul de apa are un cartus din carbune activat care imbunatateste calitatea apei prin eliminarea sedimentelor (nisip, rugina, pamant, mal, etc) dar si prin eliminarea clorului, pesticidelor si a substantelor organice din apa.

  Folosind acest filtru apa va avea un gust si un miros placut. Nu mai trebuie sa cumparati apa plata la sticle din plastic. Cartusul de filtrare are o capacitate de filtrare de aprox. 3000 de litri si se inlocuieste la aprox. 6 luni.

  Filtrul pentru blatul de bucatarie este dotat si cu o mica rotita pe care o puteti seta ca sa va amintiti luna in care trebuie inlocuit cartusul de fitlrare. In cutia filtrului veti gasi si 2 inele adaptoare universale pentru a fi siguri ca se potriveste cu filetul bateriei dvs.

  La prima utilizare, dar si atunci cand nu l-ati folosit o perioada mai lunga, lasati sa curga apa prin sistem aprox 5 minute.

  Sistemul de filtrare este realizat din materiale de calicate, certificate NSF si WRAS. Respecta toate standardele CE.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun