Filtru inline pentru alcalinizare si remineralizare, AquaFilter AIFIR-200, transparent, 10.8"x2.5"

 • 119,00lei

  139,00lei

  • În Stoc

  Filtru pentru alcalinizare si remineralizare cu potential ORP (potential de oxido-reducere) prin care apa devine alcalina, impiedicand acidifierea organismului. Este de asemenea si un filtru de mineralizare care contine un mix de particule bioceramice. Varianta noua are carcasa alba opaca.

  Ce este apa alcalina?
  Alcalinitatea vizeaza de fapt nivelul PH-ului apei pe care o consumam. In categoria apelor alcaline sunt incadrate cele care au un ph mai mare de 7 (sub 7 discutam de aciditate, peste 7 de mediu bazic sau alcalin). Dar pe langa acest nivel crescut al PH-ului, apele alcaline contin si alte elemente ce pot fi benefice: calciu, siliciu, magneziu.

  Apa alcalina are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind astfel functionarea corecta a organismului, putand fi implicata intr-o serie de procese: eliminarea reziduurilor, buna functionare a sistemului digestiv, neutralizare, asigurarea nivelului optim de fluide, implicit al unui nivel corespunzator de hidratare.

  Dupa trecerea apei prin acest cartus va avea ORP scazut (cu pana la -200 mV) iar PH-ul va creste cu pana la 2 puncte.

  Cartusul AIFIR-200 este compatibil cu sistemul de filtrare Aquafilter EXCITO-CL. Este al 4-lea cartus al acestui sistem.

  Cartusul contine rasina testata si certificata de catre NSF si WRAS.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun