Set 3 cartuse, AquaFilter FP3-K1-CRT, polipropilena, dedurizare si carbune granular cu KDF

 • 69,00lei

  90,00lei

  • Stoc epuizat

  Set de 3 cartuse de schimb, cu dedurizare, compatibile cu sistemele de filtrare clasice care contin carcasa de filtrare de 10". De asemenea, acest set de cartuse se potriveste perfect si cu majoritatea sistemelor de osmoza inversa.

  Dimensiunile exacte ale acestor cartuse sunt: 9 7/8” x 2 1/2” (25 cm x 6,5 cm). Sunt compatibile perfect cu carcasele de filtrare clasice de 10".

  Acest set contine urmatoarele 3 cartuse:

  Cartus 1: Cartus din polipropilena pentru sedimente mai mari de 5 microni. Acest cartus filtreaza sedimentele mari precum nisipul, rugina, pamantul si alte impuritati cu diametrul mai mare de 5 microni.

  Cartus 2: Cartus pentru dedurizare si eliminare fier. Acesta reduce duritatea apei si elimina complet metalele grele precum mercurul, arseniul si plumbul.

  Cartus 3: Cartus din carbon activ si coaja de nuca de cocos care elimina eficient clorul si substantele organice din apa. De asemenea, acest cartus imbunateste gustul apei si elimina complet mirosul neplacut.

  Acest set de cartuse se schimba o data la 6 luni, sau in functie de calitatea apei filtrate. Capacitatea maxima de filtrare este de 5000 de litri. In cazul in care debitul este usor diminuat, va recomandam inlocuirea cartusului din PP (pentru sedimente) mai repede.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun