Sistem de microfiltrare, AquaFilter EXCITO-ST, compact, in 4 stadii

 • 499,00lei

  600,00lei

  • În Stoc

  Sistemul de filtrare AquaFilter EXCITO-ST este un sistem compact cu 4 cartuse filtrante. Acest sistem se potriveste foarte bine in spatiile mici si se poate instala chiar si sub mobila din bucatarie, orizontal pe podea (in spatele plintei).

  Acest filtru de apa filtreaza foarte bine sedimentele precum rugina, nisip sau pamant, reduce duritatea apei si elimina clorul si derivatii acestuia. De asemenea, datorita cartusului cu carbune activat din coaja de nuca de cocos, acesta elimina si gusutul si mirosul neplacut al apei. Sistemul contine KDF, substanta care elimina cu succes metalele grele.

  Acest filtru fiind un sistem cu microfiltrare, filtreaza bine apa, dar in acelasi timp pastreaza in apa sarurile minerale benefice organismului.

  Avantajele acestui sistem sunt urmatoarele:

  1. Este compact si se preteaza pentru spatii mici.

  2. Gradul de filtrare al sistemului este de 1 micron

  3. Elimina clorul si derivatii acestuia

  4. Reduce duritatea apei si elimina metalele grele

  5. Este asamblat si testat (presurizat) in fabrica

  6. Are carcasa de protectie, usor detasabila, cu prindere cu magneti.

  7. Sistemul este dotat cu 4 piciare de sustinere din cauciuc, antialunecare.

  8. Se poate instala atat vertical (in picioare) cat si orizontal (culcat).

  9. Filtreaza pana la 6000 de litri de apa.

  Statiile si cartusele de filtrare:

  Filtru 1: cartus filtrant din polipropilena de 20 de microni. Acesta este practic un prefiltru care opreste impuritatile si sedimentele mai mari de 20 de microni. Este foarte bun pentur a filtra pamant, nisip, mal, si alte substante in suspensie care sunt mai mari de 20 de microni.

  Filtru 2: cartus cu rasina schimbatoare de ioni care reduce duritatea apei. Acest cartus absoarbe din apa ionii de calciu si magneziu, reducand astfel duritatea totala a apei.

  Filtru 3: cartus din carbune activat granular, din coaja de nuca de cocos, imbogatit cu KDF. Acest cartus este practic cel mai important din sistem. El elimina clorul si derivatii acestuia, si, datorita KDF-ului elimina si metalele grele. Carbunele activat din coaja de nuca de cocos este un material filtrant foarte bun si imbunatateste sesizabil gustul si mirosul apei.

  Filtru 4: cartus filtrant din polipropilena de 1 micron pentru a elimina substantele in suspensie mai mari de 1 micron. Este practic un o sita foarte fina.

  Toate cartusele de filtrare se inlocuiesc la aprox. 9-12 luni. Perioada de inlocuire variaza in functie de calitatea apei de intrare. In cazuri normale, daca inlocuiti cartusele la 9 luni este in regula. Daca apa a venit foarte murdara, este posibila ca inlocuirea cartuselor sa se faca si mai devreme.

  Pachetul sistemului contine:

  - Setul de 4 filtre (deja asamblate in carcasa)

  - Robinet cromat elegant, cu un singru brat.

  - Piesa de legatura ½” si robinet alama.

  - Banda teflon pentru etansare.

  - Conducta de apa de ¼” (2 x 1.2m)

  - Carcasa alba de protectie (36cm x 42cm x 10cm)

  - Cheie pentru conectori rapizi.

  - Instructiuni de montare.

  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
      Rău           Bun